Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensverwerking in werking getreden. U wordt waarschijnlijk bedolven onder een barrage van informatie over wat u allemaal moet doen – maar heeft u al iets ondernomen? Leuker kunnen wij het niet voor u maken, maar wij hebben wel een aantal hulpmiddelen ontwikkeld die u op weg helpen naar de vermaarde status van “AVG-proef”!

Dit is niet alleen om hoge boetes te vermijden, maar vooral ook om er voor te zorgen dat u een moderne en privacy-bewuste onderneming heeft zoals dat vandaag de dag betaamt.

Wij hebben een “app” ontwikkeld waarmee u de verlichte Register van Verwerkingsactiviteiten kunt aanleggen met zo weinig mogelijk werk, en wij helpen u daarbij met raad en daad. U kunt er ook voor kiezen om informatie vast te leggen op online formulieren die wij voor deze doeleinden hebben ontwikkeld, en uit die informatie maken wij de verplichte register voor u.

Wij signaleren waar het niet goed zit wat de privacy betreft, we vertellen u wat u er aan kunt doen, wij voorzien u van een maatwerk Privacy Statement (verplicht onder de nieuwe wet!) en aan voorbeelden van verwerkersovereenkomsten (ook verplicht) die u moet sluiten met iedereen met wie u gegevens deelt (denk aan uw accountant, aan Dropbox en vele andere partijen).

En in tegenstelling tot vele andere aanbieders ligt het prijsniveau van deze diensten op minder dan 25% van andere oplossingen!

Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie!